• BNNER1
 • BNNER2
 • 01

Popular Temat

 • Mjekësor

  Mjekësor
 • Personal Heath Care

  Personal Heath Care
 • industrial

  industrial
 • 3123faf
 • 341dfa

pse na zgjodhet ne

 • 100% Fresh Foods Organike

  Ningbo Albert Novosino (Ningbo Albert Kinë) është një vend modern, të teknologjisë së lartë dhe kompani inovative me zyra qendrore ndodhet në Gjermani. Ne kemi 180 të punësuar në Albert Kinë, me 8 inxhinierë për hartimin dhe zhvillimin e produkteve të reja. Në çdo treg segmentuar, ne përfaqësojmë cilësi të lartë.

  Albert Group është një kompani globalizational me objektet në Gjermani, SHBA, Kina dhe Polonia. Ekipi Global inxhinier siguron reagim të shpejtë dhe me cilësi të lartë të projekteve të reja dhe zgjidhje të konsumatorëve. prodhimit Global siguron shpërndarjen e shpejtë dhe efikas dhe të shërbimit ...

WhatsApp Online Chat !