Reusable tekenan Infusion S500A1M3

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    artikel Ngaran Reusable tekenan Infusion Kantong
    Artikel No. 500.xx / 1000.xx / 3000.xx
    ukuran 500ml 1000ml 3000ml
    panjang 290mm 415mm 275mm
    rubak 165mm 160mm 465mm
    warna Biru kolot
    material Bulao 210D nilon kalawan PU Laminate - Kanggo Reusable
    meteran Piston gauge / Aneroid gauge / Metal gauge
    Kondisi ngagawekeun 0-50 ℃
    rak Kahirupan 5 taun
    certifications ISO9001: 2015 & ISO13485: 2016, pendaptaran FDA
    certifications lingkungan Ngahontal, ROHS, PROP65, BIOCOMPATIBILITY patuh, PHTHALATES, lateks, PAHs, BPA FREE



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !