PVC Enema Ember XP-04-06

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    artikel Ngaran PVC Enema Ember
    Artikel No. XP-04-06 XP-04-07 XP-04-08
    jilid 2L 2L 2L
    model gaya kawung gaya cangkéng gaya kendang
    beurat 500g 550g 450g
    panjang 224mm 183mm 145mm
    Diameter 162mm 145mm 158mm
    warna Sagala warna aya, kustomisasi customer
    material kelas médis PVC & pe
    Kondisi ngagawekeun 0-50 ℃
    rak Kahirupan 5 taun
    certifications ISO9001: 2015 & ISO13485: 2016, pendaptaran FDA
    certifications lingkungan Ngahontal, ROHS, PROP65, BIOCOMPATIBILITY patuh, PHTHALATES, lateks, PAHs, BPA FREE



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !