Manual Inflatable Kongrés RPA-02 RPA-03 RPA-04 PrÃ-46

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    artikel Ngaran Inline Kongrés H3 / H4 / H5
    Artikel No. RP-02.xx / RP-03.xx / RP-04.xx
    jilid 65ml 75ml 102ml
    beurat 40g 40g 58g
    panjang 92mm 112mm 112mm
    Diameter 49mm 51mm 57mm
    warna Sagala warna aya, kustomisasi customer
    material PVC kelas médis
    Kondisi ngagawekeun 0-50 ℃
    rak Kahirupan 5 taun
    certifications ISO9001: 2015 & ISO13485: 2016, pendaptaran FDA
    certifications lingkungan Ngahontal, ROHS, PROP65, BIOCOMPATIBILITY patuh, PHTHALATES, lateks, PAHs, BPA FREE



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !