Datar Kongrés 2

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    artikel Ngaran Kongrés datar
    Artikel No. RPA-12.20s75.015 / RPA-102.20s50.023
    jilid 1oz 1oz
    beurat 15g 23g
    panjang 112 112
    rubak 40 40
    warna Sagala warna aya, kustomisasi customer
    material PVC kelas médis
    Kondisi ngagawekeun 0-50 ℃
    rak Kahirupan 5 taun
    certifications ISO9001: 2015 & ISO13485: 2016, pendaptaran FDA
    certifications lingkungan Ngahontal, ROHS, PROP65, BIOCOMPATIBILITY patuh, PHTHALATES, lateks, PAHs, BPA FREE



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !