Taros Kami

Ningbo Albert Novosino Co., Ltd.

alamat

No.1 Xinheng 3 Jalan Cicheng, Jiangbei District, 315036 Ningbo Cina

telepon

+86 574 8752 7783

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !