Tentang Kami

gcNingbo Albert Novosino (Ningbo Albert Cina) téh modern, luhur-tech jeung parusahaan inovatif sareng kantor sirah lokasina di Jerman. Simkuring boga 180 pagawé di Albert Cina, jeung 8 insinyur pikeun rarancang jeung ngamekarkeun produk anyar. Dina unggal pasar segmented kami ngagambarkeun kualitas luhur.

Albert Grup nyaéta parusahaan globalizational kalawan fasilitas di Jerman, AS, Cina jeung Polandia. Tim insinyur Global ensures réaksi saum sareng kualitas luhur proyék anyar jeung solusi customer. manufaktur Global ensures pangiriman saum sareng efisien jeung jasa.

Kalawan hiji reputasi luar biasa pikeun kualitas, inovasi produk na kaunggulan teknis, urang geus ngahasilkeun rupa-rupa produk kelas médis pikeun médis, Podomoro pribadi tur pasar industri pikeun leuwih ti 30 taun. Sajaba ti produk pasar umum baku kami, kami ogé ngahasilkeun produk custom di fasilitas di Éropah, Asia jeung Amérika Kalér. Leuwih dekade, konsumén urang geus datang ka bersih nu kalenturan na-kualitas luhur standar Albert Manufaktur Cina sarta Albert Grup.

gcddcarana ngokolakeun

Urang kudu ngolah pisan kuat tur lega papanggih jeung kualitas luhur di pasar.

molding -Rotation

molding -Dip

molding -Compression

molding -Injection

lathing -CNC

las -Ultrasonic

Desain sarta Pangwangunan custom

Albert grup fokus kana nilai customer. Sagala taun, urang innovate produk unik tur solusi pikeun konsumén urang. Globalisasi hayu urang ngartos paménta nyata Anjeun.

Klik di dieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan Adat Leyuran.


WhatsApp Online Chat !