Rreth nesh

GCNingbo Albert Novosino (Ningbo Albert Kinë) është një vend modern, të teknologjisë së lartë dhe kompani inovative me zyra qendrore ndodhet në Gjermani. Ne kemi 180 të punësuar në Albert Kinë, me 8 inxhinierë për hartimin dhe zhvillimin e produkteve të reja. Në çdo treg segmentuar, ne përfaqësojmë cilësi të lartë.

Albert Group është një kompani globalizational me objektet në Gjermani, SHBA, Kina dhe Polonia. Ekipi Global inxhinier siguron reagim të shpejtë dhe me cilësi të lartë të projekteve të reja dhe zgjidhje të konsumatorëve. prodhimit Global siguron shpërndarjen e shpejtë dhe efikas dhe të shërbimit.

Me një reputacion të jashtëzakonshme për cilësi, risi produktit dhe përsosmëri teknike, ne kemi qenë prodhimin e një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të klasës mjekësore për mjekësor, shëndetësor personal dhe tregjet industriale për më shumë se 30 vjet. Përveç produkteve tona standard të tregut të përgjithshëm, kemi edhe prodhimin e produkteve me porosi në objektet në Evropë, Azi dhe Amerikën e Veriut. Gjatë dekadave, klientët tanë kanë ardhur për të vlerësojmë standardet fleksibilitet dhe cilësi të lartë të Albert Prodhim KINA dhe Grupit Albert.

gcddpërpunim

Ne kemi përpunim shumë të fortë dhe të gjerë për t'u takuar me cilësi të lartë në tregjet.

derdhur -Rotation

derdhur -Dip

derdhur -Compression

derdhur -Injection

veshje me listela -CNC

saldim -Ultrasonic

Custom Design dhe Zhvillim

Albert fokus grup në vlerën e klientit. Të gjitha vitet, ne përtërij produkte unike dhe zgjidhje për klientët tanë. Globalizimi le të kuptojmë kërkesën tuaj të vërtetë.

Kliko këtu për të mësuar më shumë rreth Custom Solutions.


WhatsApp Online Chat !