за нас

GCNingbo Алберт Novosino (Ningbo Алберт Кина) е модерна, високо-технолошки и иновативна компанија со седиште се наоѓа во Германија. Имаме 180 вработени во Albert Кина, со 8 инженери за дизајн и развој на нови производи. Во секој сегментиран пазар, што претставува врвен квалитет.

Albert Group е компанија со globalizational објекти во Германија, САД, Кина и Полска. Глобална инженер тим обезбедува брза реакција и висок квалитет на нови проекти и решение на клиентите. Глобалното производство обезбедува брза и ефикасна испорака и услуга.

Со исклучителен углед за квалитет, иновација на производи и техничка совршеност, ние сме биле за производство на широк спектар на медицински одделение производи за медицински, лични здравството и индустриски пазари за повеќе од 30 години. Покрај нашите стандардни општи пазарот на производи, ние исто така произведува сопствени производи на објекти во Европа, Азија и Северна Америка. Во текот на децении, нашите клиенти се дојдени да го цениме флексибилност и висок квалитет на стандардите на Алберт производство на Кина и на Albert Group.

gcddобработка на

Имаме многу силна и широк обработка за да се сретне со врвен квалитет на пазарите.

-Rotation калапи

-Dip калапи

-Compression калапи

-Injection калапи

-CNC хелиум

-Ultrasonic заварување

Прилагодено дизајн и развој

фокус група Алберт на клиент вредност. Сите години, ние пронаоѓаат уникатни производи и решенија за нашите клиенти. Глобализацијата нека разберат вашата вистинска побарувачка.

Кликни тука за да дознаете повеќе за сопствени решенија.


WhatsApp Online Chat !