• BNNER1
 • BNNER2
 • 01

популарни категории

 • медицински

  медицински
 • Лична Хит нега

  Лична Хит нега
 • индустриски

  индустриски
 • 3123faf
 • 341dfa

Зошто Изберете нас

 • 100% свежа органска храна

  Ningbo Алберт Novosino (Ningbo Алберт Кина) е модерна, високо-технолошки и иновативна компанија со седиште се наоѓа во Германија. Имаме 180 вработени во Albert Кина, со 8 инженери за дизајн и развој на нови производи. Во секој сегментиран пазар, што претставува врвен квалитет.

  Albert Group е компанија со globalizational објекти во Германија, САД, Кина и Полска. Глобална инженер тим обезбедува брза реакција и висок квалитет на нови проекти и решение на клиентите. Глобалното производство обезбедува брза и ефикасна испорака и услуга ...

WhatsApp Online Chat !