Babagan awake dhewe

GCNingbo Albert Novosino (Ningbo Albert China) punika modern, dhuwur-tech lan perusahaan inovatif karo kantor dumunung ing Jerman. We kudu 180 karyawan ing Albert China, karo 8 engineers kanggo desain lan ngembangaken produk anyar. Ing saben pasar ros, kita makili kualitas ndhuwur.

Albert Group perusahaan globalizational karo fasilitas ing Jerman, Amerika Serikat, China lan Polandia. tim engineer Global njamin reaksi cepet lan kualitas proyek anyar lan solusi customer. manufaktur global njamin layang cepet lan efisien lan layanan.

Karo reputasi mergi kualitas, inovasi produk lan kaunggulan technical, kita wis prodhuksi variétas produk bahan medical kanggo medical, kesehatan pribadi lan pasar industri kanggo luwih saka 30 taun. Loro saka produk pasar umum kita standar, kita uga ngasilaké produk adat ing fasilitas ing Eropah, Asia lan Amerika Utara. Liwat puluh, kita pelanggan wis teka angka keluwesan lan kualitas standar Albert Manufacturing CHINA lan Albert Group.

gcddProcessing

We kudu Processing kuwat banget lan sudhut kanggo ketemu karo kualitas ing pasar.

ngecor -Rotation

ngecor -Dip

ngecor -Compression

ngecor -Injection

lathing -CNC

welding -Ultrasonic

Desain lan Development Custom

Albert klompok fokus ing nilai customer. Kabeh taun, kita inovasi produk unik lan solusi kanggo kita pelanggan. Globalisasi supaya kita ngerti dikarepake nyata.

Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Custom Solutions.


WhatsApp Online Chat !